Cursusgids of nieuwsbrief aanvragen

Aanvragen cursusgids

HOVO Amsterdam biedt drie keer per jaar een cursusprogramma aan met bijbehorende gids: voorjaar, zomer en najaar. HOVO-cursisten die in de afgelopen twee jaar een cursus hebben gevolgd, krijgen automatisch de nieuwste cursusgids toegestuurd, tenzij u uitdrukkelijk anders heeft aangegeven.

  • Wilt u drie keer per jaar de cursusgids thuis ontvangen, naar keuze in uw brievenbus of mailbox? Meld u hier aan voor de cursusgids. De eerste editie die u ontvangt is de voorjaarsgids 2021.
Wilt u liever de gids online doorbladeren? Dat kan in de bladerversie van de najaarsgids (cursusaanbod september t/m december 2020)
Ons complete programma, met uitgebreide cursusbeschrijvingen van alle cursussen vindt u onder het cursusaanbod.

Aanvragen e-mailnieuwsbrief

Circa acht keer per jaar verschijnt onze e-mailnieuwsbrief met nieuws over de VU, cursussen, docenten en de kennisdomeinen waar HOVO Amsterdam op actief is.

Eerst een voorbeeld bekijken? U vindt onze recente nieuwsbrieven in het nieuwsbrievenarchief.

Wilt u voortaan de e-mailnieuwsbrief in uw mailbox ontvangen? Meld u hier aan voor de HOVO Amsterdam e-mailnieuwsbrief. U kunt zich op elk gewenst moment weer afmelden. 

youtube en facebook

HOVO Amsterdam heeft ook een eigen HOVO-YouTubekanaal waarop interviews met HOVO-docenten staan. Op onze Facebookpagina vindt u de laatste nieuwtjes.