Accommodatie, cursuslocatie en vervoer

Accommodatie

Carlton Opera Hotel       

 

 

 

 

 Voor uw overnachtingen kunt u een kamer reserveren in het Carlton Opera Hotel*** in Wenen. Dit elegante Jugendstilhotel ligt in een rustige zijstraat in het centrum van Wenen, tussen de bekende Wiener Naschmarkt en de Karlsplatz. Alle kamers zijn voorzien van Airconditioning, kabel-TV, telefoon, minibar, safe, koffie- en theekoker, bad/WC en föhn. Het hotel ligt in de buurt van de DA Wien. Door zelf uw kamer te reserveren heeft u keuze uit verschillende standaarden, bespaart u kosten en is het eenvoudiger om uw verblijf ter plaatse te verlengen. Alle prijzen zijn inclusief ontbijtbuffet.
 
Prijzen van de kamers zijn:

Hotel Carlton Opera Single Economy - €55 per nacht

Hotel Carlton Opera Single Standard - € 65 per nacht

Hotel Carlton Opera Double Room - € 75 per nacht

 
Meer informatie over het hotel vindt u op de website van het Carlton Opera Hotel      

Adres
Carlton Opera Hotel 
Schikanedergasse 4, A-1040 Wenen
Telefoon +43-1/587 53 02

Cursuslocatie

Cursuslocatie-Foto

 

 

 

 

 

Alle colleges vinden plaats in de Diplomatische Akademie Wien. Dit is een postacademische Bildungsopleiding die voorbereidt op een internationale carrière van haar studenten. Wij beschikken hier over een ruime collegezaal voorzien van beamer. Koffie in de pauzes is inclusief in de cursusprijs en de maaltijden vinden plaats op de campus van de DA Wien. 


Maaltijden
Het verblijf is op basis van een welkomstdiner, 5 lunches en 4 diners in de Diplomatische Akademie Wien, en een slotdiner in een Heuriger (een typisch Oostenrijks Wijnhuis).

Vervoer naar Wenen
Het vervoer naar Wenen is op eigen gelegenheid en is uw eigen verantwoordelijkheid. U dient zelf uw reis naar en van Wenen te regelen. Het is verstandig uw vlieg- of treinticket pas te boeken nadat zeker is dat de cursus doorgang vindt (dus na bericht van HOVO). Voor een retourvlucht variëren de prijzen tussen de €150 en €250 (informatie december 2016). Zodra het minimum aantal deelnemers is bereikt, ontvangt u bericht van HOVO. 

Vervoer in Wenen
Een vervoerskaart die gedurende de cursus geldig is, is inbegrepen in de cursusprijs. Deze pas ontvangt u op maandagochtend en is vanaf dan geldig. Tijdens de excursies wordt veel gewandeld. Deelnemers moeten daarom goed ter been zijn.